Is internetten met Bitebird veilig?

Internetten via je eigen Bitebird is veel veiliger dan via openbare Wi-Fi netwerken. Met een Bitebird heb je een persoonlijke, beveiligde internetverbinding – net zoals de verbinding die je thuis hebt via je eigen modem. Niemand kan jouw Wi-Fi signaal gebruiken, tenzij jij daar toestemming voor geeft.

Veilig zakelijk internetten met Bitebird

Ook zakelijk internetten is uitstekend geregeld via Bitebird. VPN – de beveiligde verbinding van bedrijven – wordt vanaf jouw beveiligde Bitebird-signaal uitstekend doorgegeven.

Jouw Bitebird is op drie manieren beveiligd:

Je hebt een persoonlijk Wi-Fi wachtwoord dat je desgewenst kunt wijzigen.

Om je wachtwoord te veranderen, moet je naar de backend van jouw Bitebird via https://192.168.8.1. Om toegang te krijgen heb je ook een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. De standaard inloggegevens zijn admin en admin, maar je kunt de toegang beveiligen door deze te veranderen.

Jouw MyBitebird-account, waarmee je je tegoed kunt controleren en opwaarderen, is persoonlijk en ook beveiligd middels een gebruikersnaam en wachtwoord.

Trustpilot