Bitebird – Wachtwoord wijzigen

Hoe kan ik mijn Wi-Fi-wachtwoord wijzigen?

U kunt uw Wi-Fi-wachtwoord wijzigen door toegang te krijgen tot de firmware van uw toestel:
1. Maak verbinding met het Bitebird netwerk (de netwerknaam en het wachtwoord worden weergegeven op het LCD-scherm van uw Bitebird-toestel).
2. Open een browser en ga naar https://192.168.8.1
4. Ga naar Instellingen > WLAN > WLAN-instellingen
4. Voer uw nieuwe wachtwoord in in het veld “WPA pre-shared key”.
5. Klik op “Toepassen”.

Related questions

Contact het Bitebird team

Bel: +33 1 74 95 95 12

Op dit moment is onze klantenservice op de volgende tijden beschikbaar (Central European Standard Time):

Maandag t/m vrijdag:
09.00u – 17.00u

Zaterdag:
11.00u – 15.00u

Email: customerservice@bitebird.com
Trustpilot