Problemen oplossen – Kan geen verbinding maken met internet

Wat kan ik doen als ik bij het openen van een webpagina direct naar de beheerpagina springt (ik kan het internet niet gebruiken)?

Wanneer het internet niet toegankelijk is, springen de webpagina’s van uw browser naar de beheerpagina (achterkant van uw apparaat). Dit kan gebeuren in de volgende scenario’s:
Er is geen SIM-kaart geïnstalleerd.
De netwerkdekking is slecht.
Het toestel kan het mobiele datanetwerk niet vinden.
Het toestel kan geen verbinding maken met het mobiele datanetwerk of de verbinding is mislukt.
U bent verhuisd naar een gebied zonder netwerkdekking (voer een gebied zonder service in).
U hebt geen gegevens meer (u kunt de gegevens op uw Mybitebird-account hercrediteren: https://bitebird.mobi )

Probeer de volgende stappen om het probleem op te lossen:
Controleer de instellingen van uw Bitebird en zorg ervoor dat u de internettoegang niet hebt uitgeschakeld.
Controleer de signaalsterkte en zorg ervoor dat u zich in een gebied bevindt waar uw Bitebird netwerkdekking heeft (in aanmerking komend land, en voldoende signaal).
Zorg ervoor dat u voldoende datategoed op uw account heeft (u kunt op uw Mybitebird account opzoeken: https://bitebird.mobi).
Gebruik een USB-kabel om je Bitebird aan te sluiten op je laptop en kijk of het werkt, zo ja, dan komt het probleem van je telefooninstellingen.
Als het nog steeds niet werkt, neem dan contact op met ons callcenter: customerservice@bitebird.com of +33 1 74 95 95 12).

Related questions

Contact het Bitebird team

Bel: +33 1 74 95 95 12

Op dit moment is onze klantenservice op de volgende tijden beschikbaar (Central European Standard Time):

Maandag t/m vrijdag:
09.00u – 17.00u

Zaterdag:
11.00u – 15.00u

Email: customerservice@bitebird.com
Trustpilot