Ik ben geïnteresseerd in Bitebird voor mijn bedrijf, met wie moet ik contact opnemen?

Als je voor je werk op pad gaat, zijn er vaak speciale vereisten voor internet onderweg. Vanwege de veiligheidsrisico’s verbieden veel bedrijven hun medewerkers o.a. om op reis openbare wifi-netwerken te gebruiken.

Bitebird werkt prima met VPN-verbindingen van bedrijven. Bovendien werkt Bitebird met een persoonlijk wifi-wachtwoord.

Soms hebben bedrijven extra wensen, bijvoorbeeld rondom facturatie of de uitgifte van mobiele wifi-apparaten. Heb je vragen of extra wensen? Neem gerust contact op via atyourservice@bitebird.com.

Trustpilot